Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Власниця косметології, де обпекли ужгородку, віддала гроші хлопцеві, якого облили кислотою (ФОТО)

3 лютого 2018 р., 09:25

Ось таке було рішення

Власниця косметологічної лікарні не виплатила пацієнтці "моральну шкоду", яка ту вимагала, а відправила цю суму ужгородському художнику, якому бризнули в лице кислотою.

Скандальна історія, що трапилась нещодавно в Ужгороді, має своє продовження. Власниця приватної косметології Єлизавета Кузьма-Куртяк написала у соцмережі пост, де описала свою версію ситуацію, що сталася у її клініці, про яку нещодавно вийшов сюжет на телеканалі СТБ й зав'язалася дуже жвав дискусія в соцмережах, а також на нашому сайті.

З її слів виходить, що все було сплановано лише для того, щоб виманити гроші. В усякому разі так стверджує власниця клініки. Цитуємо:

— Мене найбільше здивував той факт, що вони так і не виясняли, які саме робила вона процедури, які до них можуть бути проти показати, а головне, які ускладнення після них можливі. Вони самі не пробували нічого вияснити. Дівчину її лікар так і не побачила! Це класична поведінка людей, які просто хочуть заробити. Їх не цікавить діагноз, виправлення помилок. Ми все обіцяли покрити як діагностику так і лікування — пише жінка.

— На наступний день у випуску Вікон на СТБ дівчина з абсолютно нормальним обличчям розказує про алергію в МедіСкін!!!!! Тему з алергопробами закрили зразу! Цього ми не робили, не мали робити і не будемо! — зазначає вона.

Єлизавету зауважила також у своєму пості у Facebook, що саме в ці дні сталася інша трагедія в Ужгороді, де молодого хлопця облили кислотою, і він може втратити зір, а соцмережі зосередилися на скандалі з її клінікою. Тому вона вирішила замість «жертви» її салону перерахувати 24 тисячі гривень на рахунок Михайла Грабаря.

— Ці, такі бажані, 24000 грн ми перерахували справжній жертві, перед яким ми завинили своєю «славою» і якому вони дійсно тепер потрібні. Всі, хто зі мною погоджується, або хто відчуває, що думав не про те останні пару днів прошу долучитись і допомогти дуже симпатичному хлопцю. Має хтось в цій ситуації вийти переможцем - нехай це буде він! - резюмувала Жінка.

Нагадаємо, що "косметологічний скандал" в Ужгороді виник після того, як клієнтка клініки, молода дівчина Вікторія, поскаржилася на те, що після першої ж процедури у неї на обличчі з'явилися білий висип, а щоки були обпечені. А після наступної процедури – ще гірше. Вікторія ж звинувачує косметологів приватної клініки в Ужгороді та вимагає повернути гроші за косметологічні процедури.

Мukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp