Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Паркінг на Краснодонців - безкоштовний

21 липня 2014 р., 10:59

До тих пір поки не облаштують паркомати.

Кабмін заборонив паркувальникам брати плату готівкою і постановив, що оплату паркування повинні проводити за допомогою терміналів та мобільної програми.

Як розповів заступник міського голови Ярослав Шафарь, в Ужгороді також має бути створена програма впровадження SMS-паркінгу. «Мобільне паркування» – це новий проект для водіїв, що дозволяє здійснювати розрахунки за послуги паркування автівок за допомогою мобільного телефону. Несплата вартості послуг із користування майданчиками для платного паркування потягне за собою відповідальність, передбачену законом. Так, посадова особа виконкому міста складає протокол про порушення й засвідчує відсутність відповідного платіжного документа. І все ж оплата не здійснюється в разі незабезпечення оператором належного функціонування її засобів. 

Зокрема в Ужгороді платним є паркування лише на території ринку Красно­донців. Міська влада хотіла облаштувати платні майданчики в центрі, проте наразі це лише плани. Як переконують в уряді, «мобільне паркування» є зручним, бо водії отримають можливість швидко сплатити фактичний час паркування, не переплачуючи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp