Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Харкові будинок провалився глибоко під землю

5 лютого 2018 р., 08:30

Будівля провалилося в каналізацію через руйнування склепінь каналізаційного колектора внаслідок газової корозії.

Організовано штаб з ліквідації НП.У Харкові у п'ятницю, 2 лютого, під землю провалилася ціла будівля. Про це повідомляє Newsroom з посиланням на користувачів соцмереж.Як наголошується, в будівлі розташовувалася роздягальня і склад фірми, яка займається електромонтажними роботами."Постраждалих немає. У каналізаційний колектор "пішли" два барабани кабелю на півмільйони гривень", - написав очевидець Олег Бабич.

Як повідомили в мерії, просадка ґрунту навколо каналізаційного колектора сталася через руйнування його склепінь від газової корозії.Тим часом співробітники Харківводоканал організували штаб з ліквідації наслідків НП. До робіт також довелося підключити київських фахівців.За допомогою тимчасової насосної станції здійснюється перекачування стічних вод з вищерозташованого колодязя в нижчерозташовану шахту. Це дозволило не відключати абонентів від водопостачання і запобігти виходу стічних вод на поверхню землі, повідомили у водоканалі.Місцеві комунальники запевняють, що продовження обвалу котловану вже повністю припинено.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp