Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дорогу Мукачево–Рогатин ледь не підтопило (ФОТО)

21 липня 2014 р., 11:45

Засміченість під мостом, яка збиралась уже декілька років, могла спричинити багато біди.

На минулому тижні сильні опади в Рахівському районі наробили багато шкоди в селищі Ясіня. В місцевому потічку піднялася вода і все сміття, яке було на його берегах, понесло водами потічка в бік мосту. Під мостом утворився сміттєвий затор, водопропускна спроможність підмостового переходу просто зійшла нанівець і в результаті вода розлилася по дворогосподарствах. Підтоплено 25 дворогосподарств, мешканці підраховують збитки.



В смт. Великий Бичків також є потенційно-небезпечна ділянка – це міст на потічку Млинівка, на автодорозі державного значення Мукачево–Рогатин. Русло цього потоку під мостом повністю не розчищено дорожньою службою ще від повеней попередніх років і він підчас опадів замулюється наносами. В період повеней та паводків пропускна здатність підмостового переходу є недостатньою, внаслідок чого потічок виходить з берегів, що в свою чергу призводить до підтоплення території школи, парку та дворогосподарств.

Також, проблемою є те, що деякі недобросовісні мешканці викидають сміття на береги та в русло потоку Млинівка та Духновича. Таким чином захаращене русло стає небезпечним для тих людей, які живуть нижче за течією, тому що підвищує ймовірність виходу води з берегів.

Працівники Рахівської дільниці Тячівського МУВГ завадили даній проблемі завчасно – розпочавши роботи з очистки русла вище та нижче автодорожнього мосту від побутового сміття, що значно збільшить пропускну здатність русла Млинівки. Проблема розчистки підмостового переходу залишається і на сьогодні відкритою, в першу чергу для жителів селища, а також для служби автомобільних доріг, до якої неодноразово з цього приводу були надіслані звернення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp