Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Столичні "пригоди" закарпатці з рук не зійшли

5 лютого 2018 р., 18:45

Відповідатиме пе5ред законом

Дільничні офіцери Мукачівського відділу поліції встановили місце знаходження 27-річної жінки, яка розшукувалась Шевченківським районним судом міста Києва за скоєння крадіжки телефону. Затриману доставлено до столиці для судового розгляду справи. 

Поліцейські сектору превенції Мукачівського відділу розшукали 27-річну мукачівку, яка переховувалась від Шевченківського районного суду міста Києва. Жінка ще минулого року вчинила крадіжку в складі групи осіб – викрала мобільний телефон від чоловіка. Крадійку затримали, за даним фактом було розпочато кримінальне провадження. 

Суд обрав фігурантці справи міру запобіжного заходу із внесенням застави у розмірі 16 тисяч гривень. Проте підозрювана не з`являлась на судові засідання у справі. Тож суд оголосив її в розшук. Як встановили дільничні офіцери поліції, 27-річна мукачівка весь цей час проживала у Мукачеві, намагаючись уникнути відповідальності за вчинене. Врешті-решт її розшукала поліція та доставила до столиці для судового розгляду справи та обрання їй міри покарання за скоєне кримінальне правопорушення. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp