Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Громадський правозахисник Віталій Грегор каже, що син Копчі вийшов на волю за 60 тисяч

5 лютого 2018 р., 18:05

Стрілянина за його участі сталася наприкінці січня цього року.

Сьогодні Юрій Копча, що підозрюється в стрілянині 30 січня 2018 р. у нічному барі-караоке "Соло" в Ужгороді, вніс 60 тис. грн. застави і вийшов на волю з під варти. Крім того, опісля цього відразу ліг на "лікарняний", скоріш за все з метою утруднити слідчі дії поліції, яка його обґрунтовано підозрює в скоєні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 ККУ "Хуліганство".
Слід зазначити, що підозрюваний Юрій Копча, не покаявся у вчиненному, заперечує свою вину і навіть причетність до зброї, яку він намагався приховати, коли його разом із 2-а іншими закарпатцями оперативно затримала ужгородська поліція.

Нагадаю громадськості, 1 лютого 2018 р,. Ужгородський міськрайонний суд, не зважаючи на суспільно-небезпечний характер вчиненого правопорушення і особи підозрюваного, обрав Ю.Копчі запобіжний захід у виді тримання під вартою із можливістю внесення незначної застави - всього 60 тис.грн.


Слід зауважити, що цей же підозрюваний подавався закарпатською міліцією в розшук наприкінці 2011 року в зв'язку із резонансним вбивством людини на Березнянщині, в якому підозрюється його батько - кримінальний авторитет Володимир Копча, який нещодавно здався поліції та утримується під вартою.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp