Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті надали туристичних послуг на майже 684 мільйони гривень

6 лютого 2018 р., 17:20

Минулого року

 Як виконувалась обласна Програма розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016 – 2020 роки у 2017 році,розглянуть крайові депутати, готуючись до 10-ї сесії облради. Відповідальний виконавець програми - департамент економічного розвитку і торгівлі ОДА інформує про найважливіші завдання, виконані у звітному періоді.

Так, промарковано та прознаковано частину туристичних маршрутів області; продовжено популяризацію туристичного потенціалу області через представлення Закарпаття на галузевих вітчизняних і міжнародних виставкових заходах, інвестиційних форумах тощо; проведення пізнавальних турів для представників ЗМІ та туристичних компаній інших регіонів України й сусідніх країн; розпочато підготовку фахівців туристичного супроводу; створено громадську спілку “Регіональна туристична організація Закарпаття”; організовано облаштування туристично-інформаційних центрів, розташованих на території області та ін.

Для реалізації заходів зазначеної Програми у 2017 році з обласного бюджету було передбачено 3 0000,0 тис грн. Фактичні обсяги фінансування Програми з обласного бюджету у звітному періоді склали 1853,3 тис грн; 56,7 тис грн – не використано.

Щодо напрямків спрямування коштів обласного бюджету, то вказуються такі: окремі заходи з реалізації (державних, регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку - 1823,8 тис грн; придбання обладнання і предметів довгострокового користування – 29,5 тис грн.

Основні результати виконання програми за 2017 рік: обсяг наданих туристичних послуг склав 683,5 млн грн., що на 45,8 % більше ніж у 2016 році (468,7 млн грн); обсяг туристичного збору склав 2,9 млн грн, що на 31,% більше ніж у 2016 році (2,2 млн грн).


Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp