Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні за тиждень на кір захворіла тисяча осіб

7 лютого 2018 р., 08:10

За п'ятий тиждень у країні 930 осіб захворіли на кір, це на 7% більше, ніж за попередній період. Учора підтвердився ще один смертельний випадок.

В Україні не залишилося жодного регіону, де б не зареєстрували випадків захворювання на кір. Кількість хворих за минулий тиждень зросла на 7%.Про це у вівторок, 6 лютого, повідомляє РБК-Україна з посиланням на гендиректора державної установи "Центр громадського здоров'я" МОЗ України Володимира Курпіту."За п'ятий тиждень 930 осіб захворіли на кір, це на 7% більше, ніж за попередній тиждень. Учора підтвердився ще один летальний випадок від ускладнень від кору. Жінка 25 років померла в Івано-Франківську", - сказав він і додав, що кір зафіксована в усіх регіонах України.Курпіта стверджує, що рівень вакцинації в країні зростає."Уже в лютому ми очікуємо нову поставку вакцини", - резюмував він.Напередодні повідомлялося, що в лікарні Івано-Франківська померла жінка, яка одночасно захворіла і на кір, і грипом.У МОЗ заявили, що ЮНІСЕФ закупив для України більше мільйона вакцин від кору.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp