Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЗСУ отримали понад 30 тисяч контрактників

7 лютого 2018 р., 09:20

Минулого року на військову службу за контрактом із числа громадян України, відібраних військовими комісаріатами, було прийнято 30 740 осіб.

На військову службу за контрактом у Збройні сили України в 2017 році були прийняті понад 30,7 тис. громадян України. Про це у вівторок, 6 лютого, повідомляє Генштаб ЗСУ на своїй сторінці в соцмережі Facebook."У 2017 році на військову службу за контрактом із числа громадян України, відібраних військовими комісаріатами, було прийнято 30740 осіб. Крім того, 1976 військовослужбовців строкової військової служби уклали контракти і далі хочуть проходити військову службу в бойових частинах", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що наприкінці січня військові комісаріати вперше у 2018 році відправили до навчальних центрів Збройних сил України кандидатів на військову службу за контрактом, які пройшли відбір і відповідають вимогам проходження військової служби."З військових комісаріатів до навчальних центрів Збройних сил України направлено більше 650 громадян України, в тому числі в навчальні центри Сухопутних військ Збройних сил України - близько 400 громадян", - йдеться в повідомленні.Крім цього, громадяни, які раніше не проходили військову службу і не приймали військову присягу, а таких більше 300 осіб, будуть приведені до військової присяги після завершення загальновійськової підготовки."У навчальні центри також прибувають учасники антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, які мають великий досвід у веденні бойових дій і бажають знову поповнити підрозділи бойових військових частин", - додали у прес-центрі.При цьому більшість кандидатів на військову службу за контрактом (близько 90%) прийняли рішення проходити військову службу в бойових військових частинах сухопутної компоненти Збройних сил України."Кандидатам на військову службу за контрактом із числа жінок запропоновані посади в бойових військових частинах, мобільних госпіталях і окремих санітарних ротах", - йдеться в повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp