Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники закарпатцям нагадали про важливе (ФОТО)

7 лютого 2018 р., 09:10

6 лютого великоберезнянські та тячівські рятувальники провели пожежно-профілактичні відпрацювання у населених пунктах Забрідь та Тячівські Лази відповідно.

Працівники ДСНС Великоберезнянського району інформували мешканців с. Забрідь про заходи пожежної безпеки під час опалювального періоду. Зокрема, як користуватися електрообігрівальними та газовими приладами.

Йшлося й про те, що під час користування пічним опаленням необхідно протягом усього опалювального сезону очищати димоходи та печі від сажі, а також про необхідність встановлення перед топковим отвором металевого листа розміром не менше 50 на 70 см; побілку димових труб та стін на горищі, через які прокладено димові канали тощо. Окрім цього, кожному мешканцю вручалися інформаційні пам’ятки, що стосуються дотримання вимог пожежної безпеки у побуті.

Не залишили поза своєю увагою і підростаюче покоління. Також провели відповідну пожежно-профілактичну роботу із учнями 5-9 класів місцевого загальноосвітнього закладу та дитячого садочка.

Майже аналогічний захід відбувся і в с. Тячівські Лази. Працівники районного відділу Управління ДСНС, окрім подворових обходів громадян, провели пожежно-профілактичну роботу з працівниками місцевої медичної установи, а також розповсюджували листівки серед відвідувачів закладів харчування та об’єктів торгівлі.



Повідомили у ДСНС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp