Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заборонений "бізнес" зупинили в Ужгороді

7 лютого 2018 р., 14:00

Такими були вихідні

У вихідні військовослужбовцями батальйону 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України та працівниками поліції було затримано чоловіка, який протягом тривалого терміну викрадав у містян з підвальних приміщень насосні станції. Зловмисника було затримано одразу на місці здійснення чергового злочину.

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в підвальне приміщення одного з будинків намагається проникнути невідомий громадянин. На місце одразу виїхали військовослужбовці Національної гвардії України та працівники поліції. Правоохоронці побачили, що замок на підвальному приміщенні зірваний, а в середині відбувається якийсь рух. Чоловік у цей момент намагався перекрити гарячу воду після від’єднання насосної станції.

Зловмисника було затримано, на місце злочину виїхала слідчо-оперативна група, триває слідство. Чоловік у здійсненні попередніх викрадень зізнався.






Молодший лейтенант Аліна Новікова

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp