Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті засудили контрабандиста з Російської Федерації

8 лютого 2018 р., 18:10

Через порушення митних правил

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області визнав винним громадянина Російської Федерації у порушенні митних правил за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України (переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) та постановив накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі майже 1 млн 689 тис. грн.

Іноземця визнано винним у незаконному переміщенні через митний кордон України тютюнових виробів та відповідно до санкції статті на нього накладено штраф в розмірі 100 відсотків вартості товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил, конфісковано 95 000 пачок тютюнових виробів та пиломатеріали вартістю майже 70 641 грн, що використовувалися для переміщення цих товарів через митний кордон України.

{g}

Нагадуємо, що незаконне переміщення тютюнових виробів на вантажному автомобілі припинено 22 вересня 2017 року в зоні митного контролю митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС. Згідно з поданими до митного контролю товаросупровідними документами, із Росії в Словаччину переміщувались пиломатеріали. Однак, при зважуванні дошки виявились легшими на 3,5 тонни ніж значилось в документах. Це і стало підставою для проведення повного митного огляду транспортного засобу та вантажу в результаті якого і були виявлені приховані тютюнові вироби.





ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp