Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульний вийшов на роботу у нетверезому стані

8 лютого 2018 р., 18:35

Порушника відсторонили від служби

 7-го лютого, під час проведення щоденної перед змінної перевірки зовнішнього вигляду, в одного із патрульних виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Керівництвом одразу було прийняте рішення, направити даного працівника в Закарпатський обласний наркологічний диспансер для проведення огляду на стан сп’яніння. Результати огляду підтвердили перебування поліцейського в стані алкогольного сп’яніння.

Наразі, горе-поліцейський, відсторонений від виконання службових обов’язків, а керівництвом УПП в Закарпатській області ініційоване службове розслідування за результатом якого, буде прийнято рішення щодо доцільності перебування на займаній посаді.

"Ми проводимо процес самоочищення в рядах захисників правопорядку і нікому не дозволимо переходити встановлені межі закону. Це ще раз підтверджує те, що відповідальність існує одна для всіх", - зазначається у повідомлення УПП.


Патрульна поліція Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp