Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко закликав Австрію визнати Голодомор геноцидом українців

9 лютого 2018 р., 09:30

Петро Порошенко під час робочого візиту до Відня закликав австрійський парламент визнати Голодомор 1932 - 1933 років в Україні геноцидом українського народу.

Президент України Петро Порошенко і голова Національної ради Австрії Вольфганг Соботка відзначили важливість санкцій відносно РФ, а також обговорили ситуацію на Донбасі. Про це в четвер, 8 лютого, говориться в повідомленні прес-служби глави держави."Петро Порошенко поінформував про ситуацію на Донбасі в результаті російської агресії. Він також подякував за допомогу в подоланні гуманітарних наслідків цієї агресії. Співрозмовники погодилися з важливістю санкцій проти РФ", - йдеться в повідомленні.Крім цього, Порошенко закликав австрійський парламент визнати Голодомор 1932 - 1933 років в Україні геноцидом українського народу, а також висловив надію на швидке формування групи дружби з Україною в Національній раді Австрії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp