Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чи коштуватиме проїзд у маршрутці в Ужгороді 5 гривень?

9 лютого 2018 р., 17:10

Вирішиться 23 лютого

23 лютого о 12 годині у великій (сесійній) залі Ужгородської міської ради відбудуться громадські слухання з обговорення встановлення тарифу на перевезення пасажирів автобусами міського сполучення.

Як повідомляв, проект рішення виконкому “Про тарифи на міські пасажирські перевезення”,який передбачає збільшення вартості проїзду до 5 гривень розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради за посиланням.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на території міста Ужгород в автобусах міського сполучення, що працюють у звичайному режимі руху.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення (19 січня) та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту прохання надавати в письмовій формі за адресою: Управління економіки та стратегічного планування Ужгородського міськвиконкому: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 337.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp