Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Олімпіаді в Пхьончхані набирає обертів епідемія кишкового грипу

13 лютого 2018 р., 08:10

На Зимових Олімпійських іграх у Південній Кореї щодня відзначають нові випадки захворювання норовірусом. Станом на 12 лютого було зафіксоровано вже 194 випадки.

Небувалий розгул епідемії норовірусу фіксується на Олімпіаді-2018. У понеділок, 12 лютого, в оргкомітеті заявили про 194 випадки захворювання, повідомляє Страна.Відзначається, що норовірус - це шлунковий розлад, що називають також кишковим грипом. Його симптоми - діарея і блювота.Оргкомітет Олімпійських ігор, станом на 12 лютого, підтвердив вже 194 випадки захворювання на норовірусну інфекцію в Пхьончхані. На карантині залишаються 47 осіб.Сьогодні, 12 лютого, було підтверджено 17 нових випадків зараження: вісім у Пхьончхані і дев'ять - у Каннині. Всі хворі отримали необхідну медичну допомогу.Раніше повідомлялося про 158 випадків зараження норовірусом на зимових Олімпійських іграх-2018, спортсменів серед тих, що заразилися, немає. Ігри в Пхьончхані завершаться 25 лютого.Нагадаємо, про спалах вірусу в Пхьончхані стало відомо 8 лютого. Повідомлялося, що хворі жили не в Олімпійському селищі, а молодіжному центрі в Пхьончхані.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp