Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Ужгорода завітав мер Києва (ФОТО)

13 лютого 2018 р., 10:45

Йшлося і про актуальні проблеми нашого краю

В суботу, 10 лютого, міський голова Києва Віталій Кличко з робочим візитом відвідав Ужгород, щоб провести зустріч з однопартійцями, депутатами місцевих та обласної рад (партія «БПП «Солідарність», група «УДАР»). Також на зустрічі були присутні народні депутати України Оксана Продан, Дмитро Білоцерківець та голова Закарпатської обласної організації Політичної партії „БПП «Солідарність» Валерій Пацкан.

{g}

Предметом обговорення, зокрема, стали нагальні проблеми Закарпаття та України. В ході зустрічі Віталій Кличко поділився з партійцями досвідом роботи на посаді міського голови Києва, а також розповів про результати яких вдалося досягти.

«Мені є уже, про що звітувати за ці три роки, які я працюю на посаді мера Києва. Що змінено у столиці, і що ще буде змінено. Ключові проекти зараз працюють: найвища заробітна плата, відсутність безробіття, кращі соціальні стандарти в країні, і у цьому напрямку нам є, чим ділитися із іншими регіонами, аби такого самого рівня були і дороги, і дитячі садки, і лікарні, і рівень життя», – наголосив відомий політик.

Після виступу Віталія Кличка на запитання відповіли народні депутати. Стосувалися вони наповнення бюджетів, митного кодексу, ремонту доріг тощо. Зокрема, Оксана Продан, член Комітету з питань податкової та митної політики Верховної Ради, відповідаючи на запитання про обмеження для фізичних осіб ввезення товарів з-за кордону, яке є актуальним для закарпатців, зауважила, що поправка, яка стосується ввезення з-за кордону товарів на суму тільки до 50 євро для тих громадян, котрі в’їжджають частіше, ніж кожні 24 години, була внесена в законопроект в останній момент просто в залі Верховної Ради, і закликала депутатів районних, місцевих та обласної рад писати офіційні звернення до ВРУ, Кабміну та президента з проханням відмінити цю поправку. Тоді у комітету буде підстава для її відміни.

Дмитро Білоцерківець зазначив, що при потребі закарпатські партійці можуть звертатися до нардепів за консультаціями з тих чи інших питань, а також для обміну досвідом.

«Подібні зустрічі дуже важливі для налагодження діалогу між депутатами різних рівнів та для обміну досвідом, – підсумував зустріч Валерій Пацкан. – Нинішня нарада це лише підтвердила. Партійці, депутати місцевих рад мають можливість почути відповіді та позицію нардепів на та питання, які турбують жителів регіону. В свою чергу народні обранці отримують нагоду краще зрозуміти ці проблеми. Тому ми плануємо проводити такі зустрічі частіше і, можливо, проводити їх у різних форматах».




Прес-служба Закарпатської територіальної організації партії «БПП «Солідарність».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp