Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На місці аварії малазійського боїнгу знайдено тіла всіх загиблих

21 липня 2014 р., 19:07

Тіла поміщенні до поїздів-рефрежираторів, однак невідомо, коли бойовики дозволять їх вивезти.

Рятувальники завершили пошук тіл на місці аварії малайзійського лайнера Boeing-777 в Донецькій області, знайшовши всі 298 тіл, повідомляє ТВІ.

Про це на брифінгу повідомив віце-прем’єр, міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Володимир Гройсман, який курирує міжурядову комісію з розслідування аварії.

"На даний момент за рапортом ДержНС роботи завершилися. Можна констатувати, що знайдені 282 тіла і 87 фрагментів, які належать 16 тілам невинно загиблих людей. Також у нас є інформація, що всі тіла загиблих завантажені в спеціальний поїзд-рефрижератор. Таких поїздів там два. До 19:00 ми очікуємо відправити цей поїзд для проходження в Харків", – заявив Гройсман.

Нагадаємо, 17 липня о 16:20 в Шахтарському районі Донецької областірозбився літак Boeing 777-200 компанії Malaysia Airlines, який виконував рейс Амстердам – Куала-Лумпур.

Літак був збитий проросійськими бойовиками, імовірно, з використанням установки зенітно-ракетного комплексу "Бук".

За інформацією авіакомпанії, на борту було 283 пасажири і 15 членів екіпажу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp