Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ готовий до компромісів заради обміну полоненими

15 лютого 2018 р., 08:36

Українська сторона готова піти на компроміси заради наступної хвилі обміну полоненими. У Києві сподіваються, що обмін відбудеться найближчим часом.

Україна готова до компромісів заради продовження обміну полоненими на Донбасі. Про це, за результатами зустрічі в середу, 14 лютого, тристоронньої контактної групи в Мінську, повідомила Дар'я Оліфер - прес-секретар представника Києва на переговорах Леоніда Кучми.Вона також підкреслила, що українська сторона очікує, що новий обмін відбудеться якомога швидше."Очікуємо, що друга хвиля звільнення утримуваних осіб відбудеться якомога швидше. Українська сторона готова до компромісів заради того, щоб люди повернулися додому", - написала Оліфер в Facebook у середу за підсумками чергового засідання контактної групи з Донбасу.Також Оліфер озвучила умови української сторони до сепаратистів для відновлення зв'язку на непідконтрольній Києву частині Донбасу. Як повідомляється, українські представники вимагають гарантії безпеки для співробітників, які проводитимуть ремонт."Загалом необхідно полагодити 17 об'єктів, однак поки жоден із приладів не відремонтований через відсутність режиму тиші", - написала Оліфер.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp