Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Капітан "комунальної" команди "Профспілка" святкує ювілей

21 липня 2014 р., 22:01

Натхнення на профспілковій ниві бажають йому профспілковий та спортивний актив Закарпаття.

Голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Зелінський активно займається спортом, й зокрема, волейболом, є головою Ужгородської міської федерації дитячого волейболу. З безпосередньою участю голови галузевої профспілки організовуються різні змагання, й зокрема, турнір з волейболу серед чоловічих команд «В пам’яті друзів». Його започатковано з метою вшанування пам’яті тих людей, які свого часу доклали багато зусиль, щоб волейбол у місті над Ужем розвивався і процвітав. На жаль, усі вони передчасно пішли із життя, але друзі їх пам’ятають. 

У цьогорічному турнірі, який проходив на Ужгородському стадіоні «Авангард», взяли участь 8 команд. У підсумку переможцем турніру стала команда «Профспілка» обкому профспілки працівників ЖКГ (капітан Іван Зелінський). На другому місці – команда «Каперол», на третьому – «Освіта». Переможці турніру «В пам’яті друзів» нагороджені кубком, медалями та грамотами. 

Крім того, профспілка працівників житлово – комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення щороку проводить галузеві спартакіади, а також успішно виступає в обласних міжгалузевих спартакіадах профспілок Закарпаття. На балансі галузевої профспілки – дитячий оздоровчий заклад «Барвінок», який знаходиться у мальовничій місцевості поблизу Перечина. За підсумками роботи в минулому році він нагороджений кубком Федерації профспілок України у номінації «Кращий заклад оздоровлення та відпочинку дітей». В оздоровниці проводиться багато спортивних змагань, працює плавальний басейн. А про зміцнення матеріальної бази оздоровниці постійно дбає голова галузевої профспілки Іван Зелінський. 

Сьогодні, 21 липня, Івану Зелінському виповнилося 50 років. З полуднем віку і побажаннями здоров’я, щастя, успіхів у масовій фізкультурі і спорті, натхнення на профспілковій ниві бажають йому профспілковий та спортивний актив Закарпаття.
Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp