Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ веде переговори щодо "бандерівського" закону

17 лютого 2018 р., 09:39

Віце-прем'єр-міністр України заявив у Польщі про загрозу "антибандерівського" закону і підняв питання про права українців.

Другий раунд переговорів очікується в Києві.У Варшаві в п'ятницю, 16 лютого, відбулися українсько-польські переговори з історичних питань і щодо відносин між двома країнами. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко на своїй сторінці у Twitter.Зустріч відбулася на рівні віце-прем'єр-міністрів, Україну представляв Павло Розенко, а Польщу - Пйотр Глинський."Переговори завершені. Але не закінчені. Підняли ряд важливих для україно-польських відносин питань: загрози нового закону, права українців у Польщі, відновлення зруйнованих пам'ятників, проведення спільних заходів - конференцій, пошукових робіт", - зазначив Розенко.Він також відзначив, що тепер у Києві очікують віце-прем'єр-міністра Польщі Глинського.Раніше міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович заявив, що вважає, нібито Конституційний суд Польщі може врахувати побоювання українців і внести зміни до закону про Інститут національної пам'яті.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp