Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полторак про Javelin: Все йде за планом

17 лютого 2018 р., 09:40

Міністр оборони України впевнений, що протитанкові ракетні комплекси Javelin від США будуть в Україні, коли це буде необхідно.

На думку Полтарака, США поставлять комплекси вже в цьому році.У США все ще тривають процедури, необхідні для поставок протитанкових ракетних комплексів Javelin в Україні. Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак на брифінгу в п'ятницю, 16 лютого, інформують Українські новини."Все йде за планом. Javelin будуть в Україні... Вони будуть тут тоді, коли буде необхідно", - сказав глава Міноборони.Міністр також підкреслив, що у зв'язку з інформацією про наявність у сепаратистів на Донбасі близько 700 танків було вирішено збільшити в чотири рази кількість закуповуваної протитанкової зброї в державне оборонне замовлення.Раніше Полторак заявив, що протитанкові комплекси Javelin США поставлять в Україну вже в цьому році.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp