Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто претендує на крісло керівника Рахівської райради?

22 липня 2014 р., 10:13

На порядку денному всього одне питання.

Сьогодні, 22 липня, відбудеться третє пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії Рахівської районної ради VI скликання.

На порядку денному всього одне питання, розгляд якого депутати раніше відтермінували. Сталось це тому, що саме через сперечання за кандидатури на посаду голови районної ради під загрозою зриву опинилась вся сесія, а разом з тим фінансування програм життєзабезпечення району.

Нагадаємо, 19 червня після розгляду чергових 22 питань райрада не змогла дійти згоди про необхідність обрання голови. Частина депутатів та активістів наполягали, що таким чином намагаються “протягнути” на посаду Івана Сурмачевського, який вже займав її раніше та якого голова ОДА Валерій Лунченко пропонував призначити головою райдержадміністрації. Засідання 19 червня виявилось де-факто зірваним, відповідну оцінку йому надали правоохоронні органи, проте вже 11 липня депутати оголосили про друге пленарне засідання сесії та легітимізували свої попередні рішення.

Серед кандидатів, які найімовірніше будуть розглядатись на посаду керівника самоврядування району поки відоме прізвище Івана Сурмачевського. Саме проти нього налаштована частина депутатів, прихильних до партіє Єдиний Центр та місцева “самооборона”.

Іншим кандидатом, хоч і з приставкою “технічний” один із місцевих сайтів назвав Ігора Климпуша, обраного від ВО “Демократи”.

Депутати від об’єднання “За Рахівщину” на минулій сесії заявили, що кандидатуру від своєї сили висувати не будуть і підтримають когось із компромісних кандидатів.


влада адаптквалася і продовжує старе 22.07.2014 10:56 IP: 105.238.133.95
Нажаль нічого не міняється і влада мабуть зовсім не памятає того, що відбувалося ще вчора.Як тільки приходять люди до владиБожечко їм повністю відбирає розум ((( бачимо чітко як на всіх рівнях твориться "беспредел-распредел", як приходять до влади в усіх районах люди, котрі ще вчора були з ПР, люди карєристи, злодії і т.д. І це все тягнеться від КУЛІ В ЛОБ і до останнього керівника району.Мало прикладів нам того як поступив з нами Ющенко(котрому також піднесли владу на блюдечку), так само і зараз.Люди стояли на майдані проти влади Януковича, але нажаль, немали свого ватажка, небуло лідера, котрий би поставив національні інтереси в першу чергу, а не свої мізерні, злодійські плани наживи і влади!!!! Це була найбільша проблема, от тому і маємо зараз те, що маємо.Бо прийшли до влади ті, котрі виходили на майдан покричати і розходилися далі по теплим домівкам.Як тільки настав час-вони швиденько всілися в крісла, бо як говорив уже-небуло лідера, небуло справжнього ватажка.А ці всі тільки мішали боротися з режимом, тільки відтягували наступ на Януковича.І коли вже людям надоїло, коли увірвався терпець-пішли самі в наступ, бо ТРОЙЦЯ незробила жодного впевненого кроку, лише ходили на зустрічі з уркою-яником і потискали йому руку....я би перегриз йому горляку якби міг наблизитися так як Кличко до нього.Люди, ми маємо дуже перехідну владу(((( дай Боже щоб вони недовго там пригрілися, бо все буде по старому.Одне виконали-вигнали паскуду продажного президента, але у крісла поскакали ті хитрожопики, які там крутилися і скористалися моментом.Так нехай знають, що не їхня заслуга в перемозі, нехай не затуманюють собі свідомість тим, що вониВИБРАНІ!!!! нехай зрозуміють, що люди хотіли змін, боролися за своє майбутнє, а не за їхні ненаситні зади.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp