Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді стартував боксерський турнір (ФОТО)

19 лютого 2018 р., 11:10

Відбулося це у "Юності"

 

В ужгородському спорткомплексі «Юність» проходять двобої між збірними командами України та Німеччини - турнір «UzhgorodChallenge» у якості міжнародного відбувається вже вдруге і проводиться в пам'ять про майстра спорту СРСР з боксу Андраніка Нікогосяна.Протягом дня тут відбулися денні змагання – спортсмени з усієї області та гості з Німеччини змагалися на рингу у різних вікових категоріях.А вже о 18.00 відбулося урочисте відкриття турніру «UzhgorodChallenge» та розпочалася найочікуваніша його частина – 11 поєдинків між боксерами України та Німеччини, від результату кожного з яких залежить успіх команд.Завітав на фінальну стадію турніру й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

«Надзвичайно приємно, що турнір такого рівня проходить у нашому місті. Хочу подякувати організаторам цього спортивного свята і усім спортсменам, які сьогодні змагатимуться на рингу. Це дійсно важливо для розвитку боксу в Ужгороді та популяризації здорового способу життя серед молоді. Бажаю усім сил і витривалості. Хай переможе найсильніший!», - звернувся до присутніх міський голова.Відтак опісля урочистої частини розпочалися поєдинки між боксерами з Німеччини та України.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp