Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка купила цукерки з "сюрпризом" (ФОТО)

19 лютого 2018 р., 14:25

З волосом

Ольга Г. з Малого Раківця Іршавського району купила у місцевому магазині цукерки «Мон Плезір». Вдома жінка в цукерці побачила людський волос. Про це вона розповіла кореспонденту «Карпатського об’єктива» і надала фото:

– Сину купую різні солодощі – любить, просить. Днями пішла в магазин за продуктами, побачила у коробці цукерки «Мон Плезір» торгової марки «Шоколадно». Кілограм коштує 113,5 гривень. Вирішила взяти на пробу. За 204 грами заплатила 23 грн. 15 коп. На придбаний товар продавець видала чек. Зберегла його.

Вдома з’їла одну цукерку – сподобалось. Знявши обгортку з другої, побачила, що з цукерки щось стирчить. Придивилася, а то людський волос, чорний, жорсткий, видно на ньому і корінець. Спробувала витягнути його з цукерки, але не вдалося – так міцно зашоколадений.

Кореспондент «КО» з’ясувала, що цукерки «Мон Плезір» виготовляє ТОВ «Суперлакомка» у м.Харків. На сайті ТМ «Шоколадно» є опис виробу: «Об’ємні вафельні цукерки з двошаровою начинкою: шоколадно-праліновою та ніжно-кремовою з додаванням марципанової пасти, глазуровані шоколадною кондитерською глазур’ю, декоровані повітряними злаковими кульками з какао».

Тетяна Грицищук, "Карпатський об’єктив"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp