Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Справи" зловмисникам з рук не зійшли

19 лютого 2018 р., 16:45

Доведеться відповідати

За вихідні закарпатські поліцейські розкрили чотири крадіжки

Завдяки злагодженим діям працівників сектору кримінальної поліції, груп реагування патрульної поліції та дільничних офіцерів, на Закарпатті затримали сімох крадіїв. Злочини вдалося оперативно розкрити в Ужгороді, на Іршавщині, Хустщині та Виноградівщині.

Днями інформація про крадіжку з квартири надійшла до правоохоронців Ужгорода. Потерпілим виявився 35-річний житель обласного центру. Чоловік є власником квартири на вулиці Можайського. Житло чоловік здавав в оренду. Із приміщення квартири, за словами власника, викрали техніки на 16 тисяч гривень: телевізор, пральну машинку, обігрівач та іншу електротехніку. Поліцейським Ужгорода знадобилося кілька днів, щоб затримати підозрюваного — 20-річного жителя Ужгорода, раніше судимого за крадіжку. Слідство у справі триває.

Трьох підозрюваних у крадіжці з дворогосподарства пенсіонерки поліцейські затримали в селі Ільниця Іршавського району. Усі затримані виявилися односельцями потерпілої. Раніше судимий 19-річний хлопець, а також двоє учнів 10-го та 11-го класів місцевої школи, проникли на подвір’я сусідки та викрали дві металеві плити для доріжки. За фактом слідчі Іршавського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Дві металеві плити вагою близько 125 кілограмів, поліцейські вилучили та після завершення необхідних слідчих дій повернуть власниці.

Хустські поліцейські встановлюють обставини крадіжки камери відеоспостереження з меблевого магазину в селі Сокирниця. Щодо злочинних дій двох підозрюваних, 20-річного мешканця села Вонігово та 22-річного хустянина, поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 85 Кримінального кодексу України.

Крім того, виноградівським поліцейським вдалося швидко розкрити крадіжку з проникненням у кафе села Дротинці. Працівники сектору кримінальної поліції та сектору реагування патрульної поліції затримали 20-річного мешканця села Вонігово, який розбив вікно та проник у приміщення кафе. З каси чоловік викрав 600 гривень та 8 карток для поповнення мобільного рахунку, а також десять пачок цигарок. Правоохоронці встановлюють усі обставини справи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp