Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Найбільшу партію наркотиків викрили на Закарпатті: ЇЇ ціна 1 мільйон 650 тисяч

22 липня 2014 р., 11:05

28 кілограм марихуани було в лісі на Мукачівщині.

Спершу при спробі збуту 10 кг. «травички» міліціонери затримали 46-річного жителя Берегівщини, а відтак виявили в лісі на Мукачівщині ще десять пакетів, заповнених 18 кілограмами марихуани.

Набирає обертів берегівська справа з наркотиками. Нагадаємо, що днями в с.Гать Берегівського району при спробі збуту 10 кілограмів марихуани співробітники міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками затримали 46-річного жителя цього села. Зі слів затриманого, марихуану він знайшов у лісі й намагався збути своєму односельцю. Міліціонери відвідали вказане зловмисником місце й справді знайшли в лісовому масиві між селами Дерцен-Форнош Мукачівського району, на відстані 400 м. від автодороги, 10 пакетів, в яких знаходилась речовина, схожа на наркотичний засіб марихуану (канабіс) загальною вагою близько 18 кг. 

Дану речовину вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. Її походження повинно з′ясувати слідство. 

- Це найбільша з початку року партія наркотиків, вилучених закарпатською міліцією, - коментує начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. - За цінами «чорного ринку», дана партія потягнула б на 1 мільйон 650 тисяч гривень. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.307 ч.3 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання чи збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах). Наркоділку загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp