Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Селянам нагадали про безпеку (ФОТО)

21 лютого 2018 р., 10:00

19 лютого представники Свалявського районного відділу Управління ДСНС відвідали село Неліпино, де мешкає більше трьох тисяч осіб.

Фахівці ДСНС, передусім, зосередили свою увагу на родинах так званої «групи ризику»: багатодітні родини, самотні люди похилого віку та соціально неблагонадійні громадяни. Для них питання пожежної безпеки стоїть далеко не на першому місці.

Насамперед, рятувальники влаштували традиційну нараду в приміщенні сільської ради, де поспілкувалися з активом села на тему дотримання правил пожежної безпеки в державних установах і громадських місцях; дій у разі виникнення пожеж у власних оселях та інше. Особливу увагу рятувальники звернули на дотриманні правил пожежної безпеки під час опалювального періоду.

Не оминули фахівці ДСНС й місцевий дошкільний навчальний заклад. Тут провели бесіду з працівниками закладу освіти щодо елементарних правил користування теплогенеруючими приладами у закладі. На жаль, з діточками рятувальникам поспілкуватися не вдалося, бо вихованці саме мали денний сон. Однак вихователі пообіцяли розповісти їм про безпеку та розповсюдити серед малечі листівочки на протипожежну тематику.






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp