Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У соцмережах жваво обговорюють, як Москаль Супрун обізвав

23 лютого 2018 р., 10:43

Дискутують про вчинок голови ОДА

Як ми уже повідомляли, вчора, 22 лютого, очільник Закарпаття відзначився тим, що обізвав Супрун. Тепер у соціальних мережах жваво обговорюють "культуру" спілкування Москаля.

Під час сесії обласної ради голова Закарпатської ОДА Геннадій Москальнецензурно вилаявся на адресу в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Раніше Супрун заявила, що ліки від кору, завезені до Закарпатської області з Угорщини, не були розмитнені належним чином. Коментуючи цю заяву, чиновник сказав: «Хоча зараз ми виставляємо митниці – все розмитнено. Це що за ї**нута, я перепрошую».

«Слово і Діло» вирішило розібратися, як у соціальних мережах відреагували на інцидент із Москалем.

«Якщо в Адміністрації президента і в Кабінеті міністрів є чоловіки, то завтра Москаль має бути звільнений!», – заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

«Неприйнятно, коли посадова особа високого рівня – голова Закарпатської обласної державної адміністрації – дозволяє собі публічну нецензурну образу в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Рішуче засуджую таку поведінку», – написала народний депутат Ганна Гопко.

«Чиновники публічні люди й мають поводитися відповідно. Однак тут є велике «але», й воно стосується саме пані Супрун. В умовах різкого зростання захворюваності на кір у Закарпатській області її дії зі скорочення обсягів вакцини області з аргументами «вам угорці надіслали» призводять до публічних сварок», – вважає журналістка Олександра Суботіна.

«Москаль у своєму репертуарі. Аби хтось дав по морді, можливо, тоді б і стежив за своїм ментівським «базаром», – написав журналіст Сергій Руденко.

«Висловлювання Москаля про Уляну Супрун за межею. Якщо сьогодні матом, то завтра можна й руки розпустити. Або де межа – здорового глузду, етики, закону? Має бути реакція глави держави, який призначає губернаторів», – вважає нардеп Світлана Заліщук.

Заступниця спікера Верховної Ради України Оксана Сироїд також вважає, що за цією заявою має послідувати реакція президента або прем'єр-міністра. «Вражає, що немає на цю промову реакції ані від прем'єр-міністра, ані від президента України. В першому випадку відсутність реакції означає, що він не має жодного впливу на ОДА, а також почуття команди, яку має захищати. У другому – що глава ОДА діє з вищого «благословення». В обох випадках це недолік елементарної людяності та поваги», – написала вона.

«Образливі висловлювання неприпустимі за будь-яких обставинах і незалежно від того, з чиїх вуст вони звучать», – вважає міністр Кабміну Олександр Саєнко.

«Це обурливо, неприпустимо, але, на жаль, це маркер нашої спільної низької політичної й людської культури», – написала Наталія Красненкова.

{g}


Мирон 05.01.2019 03:49 IP: 131.57.188.24
Він так вихований
СІМа 23.02.2018 15:54 IP: 139.57.179.94
Трохи негарно получилося, але в принципі, він просто виразив те, що ми думаємо, з жахом чекаючи, як гроші будуть за нами ходити!
ива 23.02.2018 13:35 IP: 151.61.113.92
очень ласково её назвал . её вообще посадить надо за розвал остатков медицины в украине.
Fedor 23.02.2018 12:19 IP: 19.34.226.91
правду має губернатор! за що вибачатися, за те що знищила медицину? та хай іде у свою америку і не калічть українців! досить експериментувати на українцях!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp