Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гройсман вважає, що Москаль має вибачитися перед Супрун

23 лютого 2018 р., 13:34

За публічну образу

 

Як ми уже повідомляли, вчора губернатор Закарпаття Геннадій обізвав єб...ю. в.о. Міністра Охорони здоров’я Уляну Супрун.  Сьогодні на це жваво реагують у соцмережах.  Не залишився осторонь і Прем’єр-Міністер України Володимир Гройсман. Свою думку щодо поведінки москаля висловив у мережі "Фейсбук":


 "Сьогодні зранку мав телефонну розмову з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. Сказав йому, що вважаю: він має знайти в собі сили публічно вибачитися перед в.о. Міністра охорони здоров'я Уляною Супрун за образливі слова на її адресу.

Така поведінка неприпустима для високопосадовця і мужчини. Вона не прикрашає чоловіка, - пише посадовець.


ЗЕМЛЯК 23.02.2018 23:12 IP: 68.244.111.77
ТРЕБА ОБОХ ВИСОКОПОСАДОВЦІВ У ВІДСТАВКУ, А Г.Г.МОСКАЛЯ В КАБІНЕТ МІНІСТРІВ. МОЖЕ ВІН З ДОПОМОГОЮ МІЦНОГО СЛОВА НАВЕДЕ ПОРЯДОК В МІНІСТЕРСТВАХ. ВІН ЦЕ ВМІЄ.
Василько 23.02.2018 23:08 IP: 55.22.182.195
Автор не я, просто цитую: Матерщинник Москаль, конечно, глубоко не прав, но при всем уважении к гендерному равноправию, а также к жизненной позиции уважаемых вице-премьеров, у нас, все же, возникло несколько вопросов: 1. Почему уважаемые вице-премьеры считают эпитет «е…нутая» дискриминацией по гендерному признаку, если его лексическое значение предполагает психическую и интеллектуальную ущербность, перед которой все полы и гендеры равны? 2. Является ли сексистским и нецензурным призыв «вынеси козла», и если да, то какое наказание Зубко и Климпуш-Цимпадзе предлагают применить к женщине третьего тысячелетия? 3. Не желает ли министерская общественность таким же единым фронтом выступить против чиновничьего вранья, которое оскорбляет аудиторию не меньше, чем матерщина, а встречается намного чаще? 4. Если предыдущая задача кажется уважаемым министрам непосильной, то не могли бы они хотя бы разобраться в том, кто виноват в нехватке вакцины против кори, и покарать их по всей строгости закона – естественно, соблюдая при этом гендерное равенство? С нетерпением ждем развернутых ответов на эти животрепещущие вопросы.
СІМа 23.02.2018 16:54 IP: 139.57.179.94
Пані і.о. потрібно спуститися до людей і тоді вона сама почує все, що люди думають і про неї, і про реформу, навіть Москаля не знадобиться. Так ми і повірили, як за нами гроші будуть бігати! Наша країна така багата, що не буде знати, куди гроші дівати! Я тільки не розумію для чого нас обманувати? Нам потрібна реформа, але не така.
Психіатр 23.02.2018 14:44 IP: 205.192.75.93
Пані Супрун, як людина близька до медицини знає, що є категорія психічно упосліджених людей, на висловлювання яких не потрібно звертати найменшої уваги. Тому вибачення Москаля абсолютно недоречні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp