Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тука хоче, аби Москаля звільнили

23 лютого 2018 р., 15:10

Не оминув ситуацію.

Вчорашнє "красномовство" Москаля на адресу в.о. Міністра охорони здоров’я Уляни Супрун не залишило байдужим практично нікого. Це викликало жваве обговорення у соцмережах. Осторонь не залишився і Прем’єр-Міністр України Володомир Гройсман та заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Георгій Тука. Останній зазначив у мережі "Фейсбук":

"Якщо в Адміністрації Президента та в Кабінеті Міністрів є Чоловіки, то завтра Москаль має бути звільнений!"

Час Закарпаття
Олена 24.02.2018 17:43 IP: 132.180.135.95
Було би більше таких людей як Москаль Г.Г., то і життя українців не було б таким злиденним. Ми часто чуємо "красиві від лукавого слова", а дії бачимо протилежні. Чому люди, які нічого корисного не зробили для Закарпаття намагаються ображати нашого губернатора? Чому провокують його на емоційне висловлювання ? Допекли уже своїм непрофесіоналізмом і людиноненависницькими ділами...
Іван 23.02.2018 15:42 IP: 39.179.224.91
Не Москаля треба звільняти із займаної посади, а таких можновладців, як супрун і тука, прізвища яких не заслуговують писатися з великої букви. Адже в їхніх намірах є не що інше, як знищення української нації. По відношенню до них Геннадій Москаль є справжнім патріотом своєї держави і захищає права громадян України, а не так, як ця двійня - два чоботи пара.
ООО 23.02.2018 15:41 IP: 121.101.1.212
І абсолютно правильно висловився Москаль Геннадій Геннадійович. Тому що дуже часто вищі органи виконавчої влади не перевіряють інформацію, апелюють та звинувачують. Теж, мені велика проблема… Правильно сказав Г. Москаль У всіх соціальних мережах цю Супрун і громадяни, і медики називають нецензурно і всі дотримуються однієї думки, що ця «засланниця» в Україні має одну мету – знищити українську націю. Це нікого не обурює, а тут висловив свою думку Москаль – і вже трагедія Абсолютно правильно сказав. А таких губернаторів, як Москаль, який вболіває за Закарпаття (хоч і не є закарпатець), ще пошукати треба. Треба оцінювати його по досягненням, а не по емоційним висловлюванням. Перед тим, як давати оцінку Москалю, спробуйте пройти його шлях у «гарячих точках». Його постійно «кидали на амбразуру» у найбільш небезпечні ситуації, в кримінально небезпечні регіони….. , а тепер він повинен вибачатися перед ким? Хто винен, що до державних органів влади спочатку допускають іноземців, яких у власні державі нівелюють, роздають громадянство, а потім самі ж страждають від дурних рішень! У нас хіба дурні чи не досвідчені, чи не освічені люди, що треба запрошувати Саакашвілі, або поляків, або ще якихось іноземців? Скільки можна вже принижувати себе і нас, громадян? Щось нікого не обурювали інші керівники облдержадміністрації, які «матом крили» і принижували, і сварили, і критикували. А тут знайшли тему для обговорення…. Ніби інших проблем в державі немає Примітивно І якщо щиро, ця ображена особа навіть на жінку і не схожа.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp