Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЗНО-2018: для вступників запустили мобільний додаток

23 лютого 2018 р., 15:35

І безкоштовний сайт підготовки

6 лютого стартувала реєстрація на ЗНО-2018. Для вступників створили мобільний додаток та онлайн-платформу з підготовки до тестування.

Випускники шкіл, які цього року планують вступати у виші, мають зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Для кожного учасника створять інформаційну сторінку, повідомляє МОН. Там буде розміщена інформація про обрані предмети, а згодом адреси пунктів проведення ЗНО та результати тестування. Вступники також можуть користуватися мобільним додатком «Моє ЗНО». Він є аналогом інформаційної сторінки сайту, дає змогу отримати інформацію про тестування.

Основні функції додатка, який можна завантажити за посиланням.

Крім того, для підготовки до ЗНО запущено онлайн-платформу «BeSmart». На ній представлено підготовчі курси з української мови та літератури, математики, історії України, англійської мови, фізики, хімії, географії та біології. Кожен із них складається з навчальних модулів, розроблених за програмою ЗНО, та містить відеоуроки (понад 2 тисячі), конспекти, тести (понад 20 тисяч), тренажери. Авторами є вчителі українських шкіл та вишів, експерти ЗНО. Усі курси отримали схвальні відгуки від Інституту модернізації змісту освіти.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp