Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині не розминулися чотири автівки

26 лютого 2018 р., 14:00

Минулої доби

У селі Минай Ужгородського району в неділю сталася ДТП за участі відразу чотирьох іномарок. Місцевий житель, керуючи автомобілем марки «Volkswagen Pаssаt», не загальмував вчасно і вдарив ззаду автомобіль марки «Mаzdа», водій якого в свою чергу загальмував, бо машина перед ним здійснювала поворот. Внаслідок зіткнення були пошкоджені чотири автівки: сам «Volkswagen Pаssаt», «Маzdа» та дві «Sкоda Suрerb». 

Пошкодження машин незначні, та коли на місце пригоди прибула група реагування патрульної поліції Ужгородського відділення, то виявила, що винуватець аварії перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водія «Volkswagen Pаssаt»» 1,02 проміле алкоголю. 

На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, що призвело до ДТП, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp