Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Штаб: У зоні АТО снаряд потрапив у будинок

27 лютого 2018 р., 09:11

У Луганській області сепаратисти обстріляли селище Підлісне з артилерійських систем калібру 152 мм. Один зі снарядів влучив у будинок, але ніхто не постраждав.

У зоні АТО сьогодні, 26 лютого, ввечері незаконні збройні формування обстріляли с. Підлісне (Попяснянский р-н, Луганська область). Унаслідок обстрілу був пошкоджений житловий будинок, повідомив у Facebook прес-центр АТО. Як зазначається, сепаратисти застосували заборонені мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 152 мм. Один зі снарядів влучив у будинок, однак ніхто з місцевих жителів не постраждав.

"У результаті попадання частково зруйновані фундамент і перекриття даху, вибиті вікна", - йдеться в повідомленні.Разом було нараховано 12 воронок, за попередніми висновками, від 152-мм снарядів. Вогонь вівся орієнтовно з напрямку від непідконтрольного уряду Первомайська.Нагадаємо, 24 лютого підрозділи сепаратистів на Донбасі зробили чотири обстріли по позиціях Збройних сил України, у тому числі й з артилерії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp