Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко нагородив 108 військовослужбовців орденами і медалями

27 лютого 2018 р., 09:30

Петро Порошенко відзначив за участь в АТО державними нагородами 108 воїнів, серед яких 43 посмертно. Також нагороджені двоє співробітників МВС, представлені до нагороди посмертно, і один поранений військовослужбовець Нацгвардії.

Президент України Петро Порошенко відповідним указом відзначив за участь в АТО державними нагородами 108 воїнів, серед яких 43 посмертно і 62 - поранених. Про це в понеділок, 26 лютого, повідомляє сайт президентської адміністрації. "Бійці відзначені орденами Богдана Хмельницького і "За мужність" III ступеня, медалями "За військову службу Україні" і "Захиснику Вітчизни", - йдеться в повідомленні. Повідомляється також, що були нагороджені двоє співробітників МВС, представлені до нагороди посмертно, і один поранений військовослужбовець Нацгвардії. Нагадаємо, раніше Порошенко нагородив п'ятьох військовослужбовців Національної гвардії орденами "За мужність" III ступеня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp