Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У гірському районі Закарпаття бізнес звітує тільки через Інтернет

22 липня 2014 р., 17:27

Тільки 15% юридичних осіб ще працюють з паперами.

В Рахівському районі перевагами електронного звітування користуються 85% «єдинщиків» – юридичних осіб та 100% платників податку на додану вартість. Кількість платників податку на прибуток, що звітують через мережу Інтернет складає 76%.

«Кількість бажаючих подавати звітні документи до органів Міндоходів засобами телекомунікаційного зв’язку проти аналогічного періоду зросла на декілька позицій. Це свідчить про наміри бізнес-спільноти дедалі активніше використовувати сучасні інформаційні технології. Представники бізнесу переконуються, що електронна звітність – це найбільш зручний та комфортний спосіб з усіх можливих. Такій активності також максимально сприяє безоплатна видача ключів електронного цифрового підпису. 

Окрім того, цей ключ дозволяє його власнику успішно користуватися таким ефективним сервісом, як «Електронний кабінет платника податків», – зазначив начальник ДПІ у Рахівському районі Владислав Кич.Завантажити актуальні форми реєстраційних документів для отримання електронного ключа можна за адресоюhttp://acskidd.gov.ua.

Отримати ключі електронно-цифрового підпису рахівчани можуть у найближчому акредитованому Центрі сертифікації ключів у м. Тячеві з понеділка по четвер з 9.00 до 20.00 та у п’ятницю з 9.00 до 18.45.
За матеріалами ДПІ у Рахівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp