Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Дубовому освятили іконостас

27 лютого 2018 р., 12:00

Знаковою подією видалася неділя 11 лютого для віруючих парафії Різдва св. Івана Хрестителя в смт Дубове на Тячівщині – приїхав помічний владика Мукачівської греко-католицької єпархії Ніл.

Завітав, аби освятити іконостас, який громада усіма силами встановлювала останніми роками, та привітати з 10-річним ювілеєм священицького служіння місцевого настоятеля Теодора Мацапулу. Також на свято прибули ченці з багатьох міст України, священики навколишніх сіл та численні віряни.

Архієрея зустріла молодь із традиційним короваєм. Він здійснив освячення іконостасу, затим почалося богослужіння, яке супроводжував хор Дубівської школи мистецтв.

У своїй проповіді єпископ пригадав, що саме 11 лютого церква відзначає Всесвітній день хворого, тому закликав із великою відповідальністю та християнським милосердям дбати про всіх немічних, а особливо огоротати увагою хворих та людей похилого віку з місцевих родин. Відтак після молитви за мир в Україні привітав отця Теодора і вручив дар – нові ієрейські ризи, інформують із прес-центру парафії Різдва св. Івана Хрестителя.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp