Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Селянка залишилася без грошей (ФОТО)

27 лютого 2018 р., 16:00

Її обікрали

Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції завершили досудове розслідування у справі щодо факту крадіжки з будинку мешканки села Кибляри грошей. Кримінальне провадження з обвинувальним актом уже скеровано до суду, підозрюваному загрожує ув‘язнення до 6 років.

З будинку мешканки села Кибляри Ужгородського району невідомий викрав 2 тисячі гривень. Потерпіла заявила про крадіжку до поліції.

За фактом злочину, у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, поєднана з проникненням у житло.

За підозрою у скоєнні цього злочину поліція затримала 21-річного непрацюючого раніше судимого мешканця села Анталовці. Слідством встановлено, що молодий чоловік, скориставшись незачиненими дверима, скоїв дану крадіжку, а крадені гроші витратив на власні потреби.

На підставі зібраних доказів та наданих свідчень чоловікові повідомили про підозру у скоєнні злочину. Справу з обвинувальним актом вже скеровано до Ужгородського міськрайонного суду. Згідно санкції статті підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp