Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські діти вночі сплять

22 липня 2014 р., 17:48

Або ходять не там, де правоохоронці.

Днями міліціонери Ужгородщини провели рейд по розважальних закладах в Ужгородському районі. Метою даного заходу є виявлення дітей в нічний час без супроводу дорослих, також виявлення дорослих осіб, які втягують дітей у злочинну діяльність, пияцтво, жебрацтво та іншу антигромадську діяльність. 

Обійшовши більшу половину закладів в Ужгородському районі, які працюють в нічний час, порушень правоохоронці не виявили. І це їх досить порадувало, оскільки це свідчило про те, що батьки сумлінно відносяться до своїх обов’язків щодо виховання дітей. А все це є результатом клопіткої праці міліціонерів, які систематично здійснюють профілактичні заходи як з дітьми, так і з їхніми батьками. 

Під час відпрацювання начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Ярослав Вайдулич проводив також і профілактичні бесіди з працівниками відвіданих закладів, яким наголошував на дотриманні норм законодавства. 

Шановні батьки! Просимо вас більше уваги приділяти дозвіллю ваших дітей. Водночас нагадуємо вам, що за вчинення правопорушень і злочинів неповнолітніми настає адміністративна та кримінальна відповідальність. 
Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp