Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд розгляне апеляцію щодо запобіжного заходу Копчі-молодшому

28 лютого 2018 р., 09:50

Сьогодні в Ужгороді

Засідання в «хуліганській» справі ужгородського "стрілка" з Великого Березного Юрія Копчі - сина місцевого "кримінального авторитета" Володимира Копчі, має відбутися сьогодні, 28 лютого о 10:00, в Апеляційному суді Закарпатської області під головування Євгена Животова.

Суд має розглянути апеляційну скаргу ужгородської прокуратури щодо запобіжного заходу Юрію Копчі, який підозрюється в стрілянині 30 січня 2018 р. у нічному караоке-клубі Ужгорода, намагався сховатися з місця події та приховати зброю, але оперативно був затриманий ужгородською поліцією.

Сторона обвинувачення кваліфікує його дії як злочин, передбачений ч.4 ст.296 ККУ "Хуліганство", та просить апеляційну інстанцію переглянути «м’яку» грошову заставу, встановлену Ужгородським міськрайсудом в 60 тис.грн.

Попередні три засідання не відбулося фактично через не надсилання судом копії апеляційної захиснику підозрюваного, який перебувє на лікуванні в смт.В. Березний. Останній раз, після повторного клопотання адвоката, суд направив йому скаргу, але без 30 аркушів додатків до неї. Незрозуміло що це нова бюрократична форма затягування судом справи чи очікування "мотивації" від підозрюваного?

Як повідомлялося раніше, 1 лютого 2018 р. Ужгородський міськрайонний суд, не зважаючи на суспільно-небезпечний характер вчиненого злочину і особи підозрюваного, обрав Ю.Копчі запобіжний захід у виді тримання під вартою із можливістю внесення незначної застави - всього 60 тис. грн. Вже 5 лютого Ю.Копча вніс дану мізерну заставу та вийшов на волю, а Ужгородська місцева прокуратура в свою чергу подала апеляційну скаргу.
Громадський правозахисник Віталій Грегор

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp