Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття може залишитись без "Тиси-1"

22 липня 2014 р., 18:00

Нацменшини Закарпаття можуть залишитись без "рідного" мовлення.

ТРК «Тиса-1» на зборах трудового колективу вирішив «зіграти» на випередження щодо планів реорганізувати обласні телерадіокомпанії в рамках запровадження суспільного мовлення. Телевізійники бояться, що канал закриють, залишивши тільки корпункт, багато людей залишаться без роботи, а Закарпаття без цілодобового мовлення, зокрема і мовами національних меншин. Тому попросили Громадську раду Ужгорода підтримати канал зверненням до центральних органів влади аби мовлення зберегли.

У численних виступах на сьогоднішньому засіданні Ради присутньому заступнику генерального директора ТРК з технічних питань дорікали що працювати треба краще, показувати не те, а інше, при цьому були ремарки: «я не дивлюся, але…».

Представник «Тиси-1» зазначив, що вони звернулися по підтримку також до міської, обласної рад, ОДА, релігійних організацій, консульських установ тощо.

7dniv.info


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp