Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині зникла 17-річна дівчина

28 лютого 2018 р., 17:30

Наразі її місцезнаходження встановили

Вчора, 27 лютого, із заявою про зникнення неповнолітньої дівчини до працівників поліції звернулась вчитель Мукачівського центру професійно-технічної освіти. Заявниця повідомила, що неповнолітня дівчина, яка є на утриманні їхнього центру, через втрату обох батьків, 16 лютого відпросилась до родичів у селі Нижній Коропець Мукачівського району і більше не повернулась. Мобільний зв'язок з дівчиною також був відсутній.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Мукачівського району спільно з працівниками ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області перевірили всі можливі місця, де могла перебувати дівчина, опитали її друзів та одногрупників. Як з`ясували поліцейські, дівчина весь час гостювала у своєї подруги.

Зараз 17-річну мукачівку передали педагогам центру профтехосвіти. Життю та здоров`ю неповнолітньої нічого не загрожує. Поліцейські провели з нею профілактичну бесіду про недопущення подібних вчинків у майбутньому.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp