Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аварія в Польщі: МЗС підтвердило загибель українців

1 березня 2018 р., 09:49

Консул в Кракові спільно з почесним консулом в Ополе вживають заходів для встановлення осіб загиблих і надання сприяння в транспортуванні їхніх тіл в Україну.


Начальник Управління консульського забезпечення Департаменту консульської служби Міністерства закордонних дід Василь Кирилич підтвердив смерть чотирьох українців під час аварії в польському місті Ополе.

"За інформацією головної комендатури поліції міста Ополе, загиблі внаслідок зіткнення легкового автомобіля з поїздом були громадянами України", - сказав він в коментарі УНН.

За його словами, консул в Кракові спільно з почесним консулом в Ополе вживають заходів для встановлення осіб загиблих і надання сприяння в транспортуванні їхніх тіл в Україну.

Раніше в польському Вроцлаві п'яний українець за кермом автомобіля BMW не впорався з керуванням і на великій швидкості в'їхав в дерево. В результаті аварії автомобіль розколовся на дві частини, і його пасажир загинув на місці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp