Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Мукачівського загону прибули резерви Держприкордонслужби

2 березня 2018 р., 11:05

У рамках проведення заходів, спрямованих на посилення боротьби з проявами протиправної діяльності на кордоні

Близько сотні курсантів Національної академії Держприкордонслужби будуть нести службу у Мукачівському прикордонному загоні. Після доведення до вихованців прикордонного вишу обстановки, яка склалась на ділянці загону, а також проведення необхідних інструктажів, усі вони будуть розподілені у відділи прикордонної служби з метою ущільнення охорони державного кордону.

{g}

Впродовж кількох тижнів курсанти матимуть змогу випробувати свої теоретичні знання на практиці. В основному майбутні офіцери будуть на посиленні на найбільш вразливих ділянок українсько-румунського кордону, де на сьогоднішній день спостерігається активізація спроб порушення держрубежу з метою переміщення контрабандних тютюнових виробів.

Такі посилення є надзвичайно ефективними, адже щоразу курсанти академії демонструють повну готовність виконувати покладені на них завдання з охорони державного кордону.















Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp