Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево: продадуть комунальне майно – відремонтують медзаклади

2 березня 2018 р., 18:10

Такі плани у міськраді

Рішення «Про оголошення аукціону, затвердження початкової ціни та інших особливих умов аукціонного продажу майна комунальної власності територіальної громади м. Мукачево – будівель та споруд за адресою: м. Мукачево, вул. Філатова Володимира, 1-а» прийнято на черговій сесії міськради. Стартова ціна майна становить понад 4,7 млн. гривень.

Йдеться про колишню будівлю жіночої консультації на вулиці Філатова. З червня минулого року в Мукачеві відкрито нове приміщення жіночої консультації, яке функціонує на другому поверсі поліклініки. Його загальна площа 330 метрів квадратних. Тут облаштували п’ять кабінетів дільничних гінекологів, кабінет завідувача, стоматолога, терапевта, сестринська, санвузли для осіб з обмеженими можливостями, відвідувачів та персоналу. Також реконструювали зал очікування та реєстратуру.

Колишня будівля, зведена понад 70 років тому, потребує капітального ремонту. Тому ще минулоріч депутати включили її в перелік нерухомого майна комунальної власності для продажу шляхом відкритого аукціону. Участь в ньому зможе взяти кожен бажаючий. В міській раді вважають недоцільним вкладати кошти в будівлю, котра потребує реконструкції та значних капіталовкладень. Кошти, які надійдуть від продажу майна влада спрямує на капітальний ремонт медичних закладів Мукачева.




Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp