Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міносвіти рекомендує призупинити заняття до 8 березня

3 березня 2018 р., 09:15

Безпосереднє рішення про призупинення роботи вищих навчальних закладів приймає сам заклад у межах своєї автономії, підкреслюють у міністерстві.

Міністерство освіти і науки рекомендує вищим навчальним закладам і всім іншим освітнім установам, призупинити роботу з 2 до 7 березня включно. Про це повідомляється на офіційному сайті міністерства."Беручи до уваги рішення кризового комітету, Міністерство освіти і науки України рекомендувало всім установам вищої освіти і всім іншим навчальним закладам, які знаходяться у сфері управління місцевих органів самоврядування, призупинити роботу з 2 до 7 березня включно", - сказано в повідомленні.Зазначається, що до навчальних закладів, яким рекомендовано призупинити роботу, також відносяться установи професійно-технічної освіти, про які не згадано в рішенні кризового комітету.Продовження терміну, протягом якого рекомендовано призупинити навчання на один день, також пов'язане з тим, що в разі виходу учнів і студентів 7 березня на навчання, вони змушені будуть перебувати в недостатньо прогрітих приміщеннях (8-12 березня - вихідні дні)."Однак протягом святкових і вихідних днів буде достатньо часу, щоб забезпечити належні умови для навчання", - йдеться в повідомленні.Міністерство зазначає, що безпосереднє рішення про призупинення роботи вищих навчальних закладів приймає сам заклад у межах своєї автономії.Відповідні рішення також повинні прийняти й органи місцевого самоврядування, до сфери управління яких належать інші навчальні заклади.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp