Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Квіткове розмаїття виставить Раїса Глюк (ФОТО)

3 березня 2018 р., 12:00

Уже у вівторок

6 березня о 16.00 год. у виставковому залі Закарпатського музею народної архітектури та побуту відкриється персональна виставка живопису Раїси Глюк, дружини відомого закарпатського художника Гаврила Глюка.

На виставці будуть представлені близько 40 робіт художниці. За словами засновника Благодійного фонду ім. Гаврила Глюка Йосипа Гомокі основу експозиції складають твори різних періодів творчості художниці, починаючи з 1965 р. і закінчуючи 1995 р. Раїса Глюк не мала художньої освіти і малювати розпочала доволі пізно – приблизно після 50-ти років. Першим, хто її спонукав до творчості, був чоловік – Гаврило Глюк. Він же був її головним наставником.

У творчості Р. Глюк переважають натюрморти. Виставка художниці в Закарпатті презентується вже не вперше – восени минулого року вона експонувалася в галереях Тячева та Хуста, в січні 2018 р. – у м. Виноградові.










Закарпатський музей народної архітектури та побуту

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp