Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рідні та вдови полеглих бійців 128-ї бригади отримали відзнаки Героїв (ФОТО)

3 березня 2018 р., 15:00

В останній день зими.

{g}

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет 28 лютого посмертно нагородив медалями «За жертовність та любов до України» військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-піхотної Закарпатської бригади. Нагороди вручив у своїй резиденції вдовам та рідним загиблих захисників України:

підполковника Бабича Олександра Володимировича;

підполковника Новіцького Віктора Павловича;

майора Жука Миколи Вікторовича;

сержанта Чорнобая Романа Богдановича;

старшого прапорщика Калабішки Олексія Васильовича;

солдата Гамсахурдіа Давида Михайловича;

солдата Покидченка Михайла Юрійовича;

солдата Короля Юрія Васильовича.

Як інформує прес-служба Закарпатської єпархії, вручаючи відзнаки вдовам та рідним загиблих Патріарх, зокрема, сказав: «Дякую, що виховали таких синів, чоловіків, які незважаючи на свою любов до вас, віддали своє життя за Україну. Завдяки їх подвигу ми маємо свободу, а за їхню любов Господь помістить їх там, де люблячі – в Царстві Небесному».

На зустрічі також були присутні єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, заступник голови Синодального управління соціального служіння, військовий священик Сергій Дмитрієв та Герой України, командир 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, підполковник Сергій Собко.

Цього дня дружини військових також відвідали Свято-Володимирський Патріарший кафедральний собор та Михайлівський Золотоверхий монастир, де єпископ Варсонофій відслужив літію за спочилими Героями-українськими воїнами.

Транспорт для поїздки рідних загиблих Героїв забезпечила Ужгородська міська рада, управління Закарпатської єпархії висловило подяку за сприяння у поїздці, у тому числі міському голові Ужгорода Богдану Андріїву.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp