Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дармові продукти закарпатцю з рук не зійшли

5 березня 2018 р., 12:00

Доведеться відповідати.

У Мукачеві працівники кримінальної поліції оперативно розкрили крадіжку продуктів з місцевого магазину. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження.

Днями з повідомленням про крадіжку п’яти банок червоної ікри до Мукачівського відділу поліції звернувся працівник продуктового магазину. В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження та розпочали слідство.

Правоохоронці провели відповідні оперативні заходи, переглянули записи з камер спостереження та встановили особу чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення. Ним виявився 45-річний місцевий мешканець, неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясували поліцейські, мукачівець двічі обікрав один і той же магазин. Фігурант справи, скориставшись зайнятістю продавчинь, викрав з прилавку першого дня три банки ікри, наступного — ще дві.

За даним фактом крадіжки слідчий мукачівської поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена повторно. Слідство у цій справі триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp