Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’ятьох підозрюваних у підпалі офісу Товариства угорської культури Закарпаття затримали, - Сергій Князєв (ФОТО)

5 березня 2018 р., 08:11

Розповів про це Голова Нацполіції України у мережі.

Як ми уже повідомляли в Ужгороді двічі підпалили офіс Угорської культури Закарпаття. Ситуацію коментували Москаль, Клімкін, Борто,а ще висловлювалися у Міській раді Ужгорода та у поліції краю. Нещодавно стало відомо, що прокуратура оголосила обвинувачення двом полякам причетним до одного з підпалів. 

Голова Нацполіції України Сергій Князєв повідомив, що цей злочин полісмени розкрили повністю. Затримали 5 підозрюваних у підпалах офісу в Ужгороді. Про це головний полісмен країни написав у мережі «Фейсбук»:

"Нацполіція розкрила обидва напади на Товариство угорської культури в Ужгороді. Загалом 5 осіб затримано, імовірний організатор-іноземець перебуває у розшуку. Щойно оперативники затримали трьох осіб, причетних до нападу на товариство угорської культури 27 лютого. Одного з них затримали у Черкасах, ще двох – у Кропивницькому. Також встановлено можливого керівника таких нападів, його оголошено у розшук. Напереродні, закарпатські поліцейські встановили громадян Польщі, причетних до підпалу центру 4 лютого. Саме цих двох осіб наші польські колеги затримали у Варшаві. Суд Польщі обрав їм запобіжний захід у виді 90 діб тримання під вартою. Зараз при підтримці Генеральної прокуратури вирішуємо питання щодо допиту затриманих. На будь-які прояви екстремізму поліція буде реагувати чітко та безкомпромісно."

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp